У хімічній промисловості широко застосовуються машини та апарати для поділу фаз різних суспензій. У тих випадках, коли тверда фаза суспензії має високу дисперсність, або при розділенні фаз потрібно ефективне та економічне промивання відфільтрованого осадка, а також знижена вологість осадка застосовують промислові фільтр-преси.

Фільтр-преси ЧM, що виготовляються «НВП-Східна Україна», можуть бути використані у виробництвах марганцевих та магнієвих сполук, напівпродуктів та барвників, пігментного двоокису титану, каталізаторів та цеолітів, у технологіях тонкого органічного синтезу та у багатьох інших галузях.

Відмінною особливістю фільтр-пресів ЧM є оснащення їх пристроями, що дозволяють за об'єктивними показниками без втручання оператора визначати моменти закінчення фільтрування та промивання осадка (захищено патентами України та Росії). Це в умовах коливань властивостей суспензії, що розділяється, дозволяє уникати вивантаження недофільтованого і немитого осадка, а також запобігти втраті продуктивності фільтр-преса за рахунок необґрунтованої тривалості операцій фільтрування і промивання осадка

Застосування поліпропіленових фільтрувальних плит, а також клапанно-колекторних систем теж виконаних з поліпропілену знімає всі проблеми корозійної стійкості конструкційних матеріалів фільтр-пресів.

Фильтр-пресс ЧМ
Виробництво білої сажи, г. Стерлітамак, РФ

Фильтр-пресс ЧМ
Виробництво коагулянта, м. Пологи, Україна

Фильтр-пресс ЧМ
Цех соди, АО «Дніпразот», Україна

Additional information


Flag Counter
since 10/08/2017