У виробництвах пігментного двоокису титану, а також в аніліновій промисловості в процесах отримання напівпродуктів і фарб як один з важливих технологічних переділів є фільтрування суспензій пігментів і промивання осадко, що утворюються. Від ефективності промивки залежить якість фарб, а від витрати промивної рідини суттєво залежить навантаження на очисні споруди, куди надходять промивні води.

Додаткові проблеми пов'язані з високою агресивністю рідин, що фільтруються, в середовищі яких стійкі тільки титан, сталь ЕІ 943 і поліпропілен. У фільтр-пресів ЧМ, всі вузли та деталі, що стикаються з продуктом, виконані з поліпропілену, найбільше підходять для роботи в зазначених галузях.

Додаткова перевага цих фільтр-пресів полягає в тому, що вони оснащені пристроями, що дозволяють за об'єктивними показниками без втручання оператора визначати моменти закінчення фільтрування та промивання осадка (захищено патентами України та Росії). Це в умовах коливань властивостей суспензії, що розділяється, дозволяє уникати вивантаження недофільтрованого і недомитого осадка, а також запобігти втраті продуктивності фільтр-преса за рахунок необґрунтованої тривалості операцій фільтрування та промивання осадка.

Additional information


Flag Counter
since 10/08/2017